•  Metode de Plata

Plata produselor pe site-ul www.roxanabescuca.ro se poate face doar online, folosind cardul de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) în pagina securizata a procesatorului NETOPIA Payments.

Este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


  •  Politica de livrare a produselor/serviciilor

 

Perioada de livrare este de la 2 pana la 5 zile lucratoare din momentul confirmării comenzii. Pentru produsele care nu se află în stoc, realizarea plății se va face după confirmarea telefonică a comenzii.

În perioadele aglomerate, timpul de livrare poate suferi modificari.  In cazul unor comenzi urgente in perioada sarbatorilor, recomandam sa ne contactati inainte de a plasa comanda pentru a avea confirmarea ca veti primi in intervalul de 2-5 zile lucratoare. 

Costul transportului este standard pe site si se adreseaza comenzilor cu livrare in localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier.   Pentru celelalte localitati, care nu se afla in aria de acoperire a curierului si vor fi km suplimentari, costul este de 0,8 lei/km.

In cazul in care dupa plasarea comenzii dvs., SC CALIGRAFIA ART SRL constata ca localitatea la care ati solicitat livrarea nu se afla in aria de acoperire fan courier si implica km suplimentari, veti fi contactat telefonic, sau prin email pentru confirmarea noului tarif. 

O lista exacta a oraselor si localitatilor acoperite de curier o gasiti pe  www.fancourier.ro

Preturile afisate sunt valabile pentru colaborarea cu Fan Courier. 

Partenerul nostru, Fan Curier va lua legatura cu tine pentru a stabili de comun acord o ora de livrare.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 400 de lei (cu exceptia localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat contractate. In acest caz se va percepe doar taxa pentru kilometri suplimentari)
  •  Politica de retur/anulare

 

Anterior prelucrarii comenzii, CALIGRAFIA ART va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Livrarea produselor se va face prin serviciul de curierat rapid al Fan Courier, conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

Returnarea produselor ( Renuntarea la cumparare )

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie sa notifice in scris Vanzatorul la adresa de email contact@roxanabescuca.ro, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre CALIGRAFIA ART in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului). Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocare unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu etichetele intacte, si impreuna cu toate documentele insotitoare (factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc).

Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificari fizice: ciobiri, zgarieturi, loviri.

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicam si nu acceptam colete trimise prin Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.

Atentie insa ! Dreptul de returnare nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

De asemenea, CALIGRAFIA ART isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor retururi repetate si isi rezerva dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online si pe care le-au refuzat nejustificat.