Îți dorești să înveți ceva nou sau pur și simplu ai nevoie de o oază de liniște?

Te aștept la programul de inițiere în scriere caligrafică! Menirea mea este să te ajut să te (de) conectezi în era digitală prin scris.

Intitulat sugestiv “Caligrafie de la A la Zen”, cursul promite o experiență unică. Cred că există o latură creativă în fiecare dintre noi și niciodată nu este prea târziu pentru a învăța ceva nou!

Cursul este împărțit în 6 ședințe a câte 2h, care se vor desfășura în fiecare zi de vineri în intervalul 18:00 – 20:00, începând cu data de  20 ianuarie 2023. Întâlnirile se vor desfășura pe platforma ZOOM.

REZERVĂ-ȚI LOCUL AICI

 Cursul ONLINE de inițiere în scriere cu peniță (caligrafie modernă pentru începători) este fix ceea ce cauți dacă îţi doreşti  să practici caligrafia pentru a te bucura de efectele sale terapeutice, să adaugi un plus de creativitate în afacerea ta, sau să oferi cadouri unice celor dragi.

În costul cursului este inclus KIT-ul de caligrafie pentru începători pe care îl vei primi prin curier acasă.  Acesta conține toate materialele necesare călătoriei în universul caligrafic, respectiv suportul de curs pentru începători, toc oblic, peniță și cerneală, precum și coli cu liniatură specială.

Acest curs îți va oferi baza de care ai nevoie pentru a explora arta caligrafică și pentru a te bucura de o călătorie creativă, pe parcursul căreia te vei (re)descoperi și te vei (de)conecta profund.

 
CURS CALIGRAFIE ONLINE
VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Structura cursului:

 I. 20 ianuarie – notiuni introductive (poziție corporală, prinderea corectă a tocului,direcția de scriere, respirație, materiale) + tușe de bază;
II. 27 ianuarie –  construcția minusculelor partea I
III. 3 februarie – construcția minusculelor partea II
IV. 10 februarie – construcția majusculelor partea I
V. 17 februarie – construcția majusculelor partea II
VI. 24 februarie – cifre + sesiune de întrebări din partea cursanților
 
Vârsta minimă: 16 ani
 
Te rog să te înscrii doar dacă pe parcursul celor 6 săptămâni îți iei angajamentul să exersezi ceea ce vom învăța împreună! Sesiunile se vor înregistra și vei avea acces la ele până la data de 31 martie 2023.
 
Atenție! NU este un curs de corectare a scrisului de mână uzual, ci un curs de inițiere în scriere artistică folosind instrumente speciale. 
 
VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Înscrie-te la newsletter pentru a primi noutăți despre următoarele cursuri!