Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L., isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare, înscriere la cursurile de caligrafie), pe site-ul https://www.roxanabescuca.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://www.roxanabescuca.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://www.roxanabescuca.ro/ este detinut de catre S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.roxanabescuca.ro/ sunt produse si comercializare de S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Compania care administrează site-ul www.roxanabescuca.ro, S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14799/2017 avand Codul Unic de Inregistrare 38133063.

Sunteti de acord si acceptati ca fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

 

 1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.roxanabescuca.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Accesul la informatiile de pe site

S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.roxanabescuca.ro  si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

 1. Prin accesarea site-ului www.roxanabescuca.ro sunteti de acord cu faptul ca S.C. CALIGRAFIA ART S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii de contact, rezultate in urma inregistrarii la newsletterul roxanabescuca.ro, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
 • pentru utilizarea acestor date de catre SC CALIGRAFIA ART SRL in scopuri de vanzari si marketing;
 • in scopul emiterii facturilor proforme si fiscale necesare achitarii taxei/taxelor de participare la cursuri sau alte activitati;
 • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

 

 1. Limitarea raspunderii pentru cursurile organizate de catre SC CALIGRAFIA ART SRL

Participarea la cursurile de caligrafie organizate de catre SC CALIGRAFIA ART SRL se va realiza in limita numarului de locuri disponibil intr-o grupa, conform programarii initiale.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul efectuarii inscrierii inscrierii la curs/ cursuri ca fiind inscriere ferma. 

Pretul de achizitie al produselor disponibile in shop este cel afisat pe site la momentul efectuarii comenzii și se plateste in avans, cu card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro

 

 1. Limitarea raspunderii pentru sustinerea cursului/ cursurilor comandate

Sustinerea cursului/cursurilor comandate se va efectua in momentul confirmarii platii sau conform contractului dintre SC CALIGRAFIA ART SRL si beneficiarul sau.  SC CALIGRAFIA ART SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea inscrierii la cursuri prin contactarea clientilor.

 

SC CALIGRAFIA ART SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze sustinerea cursului/ cursurilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CALIGRAFIA ART SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata pentru participarea la un curs/cursuri se va realiza in avans. Plata se poate realiza cu card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro. Confirmarea inscrierii la curs/ cursuri va fi efectuata numai dupa verificarea locurilor disponibile de catre SC CALIGRAFIA ART SRL, beneficiarul urmand sa fie contactat telefonic pentru confirmare. Plata va fi blocata pana in momentul verificarii disponibilitatii loculurilor ramase libere. 

Plata pentru fiecare element din Shop se va face în avans, odată cu plasarea comenzii. 

Nu se acceptă plata cu transport la livrare. 

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.roxanabescuca.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC CALIGRAFIA ART SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC CALIGRAFIA ART SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ulu www.roxanabescuca.ro.

 

 1. Metode de Plata

Plata produselor pe site-ul www.roxanabescuca.ro se poate face doar online, folosind cardul de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) în pagina securizata a procesatorului Netopia. 

Este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

 1. Politica de livrare a produselor/serviciilor

Perioada de livrare este de la 2 pana la 5 zile lucratoare din momentul confirmării comenzii. Pentru produsele care nu se află în stoc, realizarea plății se va face după confirmarea telefonică a comenzii.

În perioadele aglomerate, timpul de livrare poate suferi modificari.  In cazul unor comenzi urgente in perioada sarbatorilor, recomandam sa ne contactati inainte de a plasa comanda pentru a avea confirmarea ca veti primi in intervalul de 2-5 zile lucratoare. 

Costul transportului este standard pe site si se adreseaza comenzilor cu livrare in localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier.   Pentru celelalte localitati, care nu se afla in aria de acoperire a curierului si vor fi km suplimentari, costul este de 0,8 lei/km.

In cazul in care dupa plasarea comenzii dvs., SC CALIGRAFIA ART SRL constata ca localitatea la care ati solicitat livrarea nu se afla in aria de acoperire fan courier si implica km suplimentari, veti fi contactat telefonic, sau prin email pentru confirmarea noului tarif. 

O lista exacta a oraselor si localitatilor acoperite de curier o gasiti pe  www.fancourier.ro

Preturile afisate sunt valabile pentru colaborarea cu Fan Courier. 

Partenerul nostru, Fan Curier va lua legatura cu tine pentru a stabili de comun acord o ora de livrare.

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 400 de lei (cu exceptia localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat contractate. In acest caz se va percepe doar taxa pentru kilometri suplimentari)

 

 1. Politica de retur/anulare

 

Anterior prelucrarii comenzii, CALIGRAFIA ART va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Livrarea produselor se va face prin serviciul de curierat rapid al Fan Courier, conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

Returnarea produselor ( Renuntarea la cumparare )

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie sa notifice in scris Vanzatorul la adresa de email contact@roxanabescuca.ro, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre CALIGRAFIA ART in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului). Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocare unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu etichetele intacte, si impreuna cu toate documentele insotitoare (factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc).

Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificari fizice: ciobiri, zgarieturi, loviri.

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicam si nu acceptam colete trimise prin Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.

Atentie insa ! Dreptul de returnare nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

De asemenea, CALIGRAFIA ART isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor retururi repetate si isi rezerva dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online si pe care le-au refuzat nejustificat.

 

 1. Garantia produselor

CALIGRAFIA ART ofera garantie 30 zile din momentul primirii coletului, pentru toate produsele de pe site. Se exclud din categoria produselor pentru care  se ofera garantie, urmatoarele:

 • produsele ce au fost modificate de catre Client
 • produsele ce au intrat in contact cu apa sau prezinta urme vizibile de lovituri, ciobiri.

CALIGRAFIA ART va evalua daca produsul intra sau nu sub incidenta garantiei. Pentru produsele ce intra sub incidenta garantiei, roxanabescuca.ro se obliga sa inlocuiasca produsul defect cu un produs nou, identic, perfect functional si sa il livreze clientului prin curier, pe cheltuiala CALIGRAFIA ART, in cel mai scurt timp posibil.

In cazul imposibilitatii inlocuirii produsului defect, va vom inapoia contravaloarea sumei achitate pentru produs in momentul cumpararii.

Garantia este valabila doar cu prezentarea facturii fiscale primite la cumpararea produsului.

Societatea noastra CALIGRAFIA ART SRL reprezentata prin roxanabescuca.ro, nu garanteaza faptul ca informatiile legate de produsele prezentate pe site nu sunt fara erori.

Datorita faptului ca produsele noastre sunt lucrate manual si nu produse de serie, acestea pot fi livrate cu mici diferente legate de culoarea si aspectul  sau design-ului sau formei finale, insa tocmai acest aspect ofera frumusete si unicitate fiecarui produs in parte. 1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe www.roxanabescuca.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/ orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se vor inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

SC CALIGRAFIA ART SRL

CUI 38133063 / J40/14799/2017

Telefon: 0786 713 871 

E-mail: Contact@roxanabescuca.ro